Triratna International Gathering

Augustus 2017

Informatie over het programma

© Suvajra 2014

Samen Mediteren zal ons helpen onze ervaring van gewaar zijn, vriendelijkheid en vrijgevigheid te verdiepen (voor hen die niet eerder gemediteerd hebben is er meditatie-instructie).

Lezingen en discussies belichten de uitdagingen en moeilijkheden in ons contact met onze leefwereld en hoe deze het best benaderd en op een creatieve manier getransformeerd kunnen worden door middel van een positieve visie op onze mogelijkheden als mens (de Boeddha), een helder pad van transformatie (de Dharma) en door het creëren van spirituele gemeenschap (Sangha).

Gedurende de avonden worden er in een grote markies verhalen verteld, er zal gezongen worden en er vinden rituelen plaats. Zo wordt er een atmosfeer gecreëerd van betovering en schoonheid, van openheid en inspiratie.

Iedere dag zijn er korte werkperiodes - voor velen een gemakkelijke manier om contact te maken met anderen en met de bijeenkomst als geheel. Natuurlijk is er ook tijd om vrienden en gelijkgezinden te ontmoeten, (bijvoorbeeld rond een kampvuur.)

De bijeenkomst is “familie-vriendelijk”, er is een gedeelte met faciliteiten en activiteiten voor kinderen en tieners. (Neem contact op met de organisatie voor details.)

© Suvajra 2014

Voorzieningen

Er zijn slaapzalen (reserveer tijdig!), buitenlandse gasten krijgen voorrang. Er is plaats om te kamperen (breng zelf je tent en beddengoed mee) en in de velden grenzend aan Adhisthana is plaats voor campers.

Als je accommodatie binnenshuis nodig hebt, of andere benodigdheden om reden van fysieke beperkingen, of als je op leeftijd bent, neem dan vóór 24 juli contact met ons op, dan gaan we ons best doen aan je wensen tegemoet te komen.

Een groot deel van de bijeenkomst vindt plaats in markiezen op de velden rondom Adhisthana. De velden zijn redelijk vlak en we kunnen uiteraard altijd hulp bieden aan hen die dat nodig hebben. Neem hierover asjeblieft ver van te voren contact met ons op.

Als je accommodatie wilt boeken buiten het terrein van Adhisthana, dan kun je deelnemen aan de bijeenkomst voor een gereduceerde toegangsprijs. Voor boekingen van hotels etc. zie de Ledbury Tourist Information pagina.

Voor meer faciliteiten voor kinderen, of vertalingen voor diegenen voor wie Engels niet hun moedertaal is, zie Travel & other information page.